Nabeschouwing Rizespor - Sivasspor (0-0) || Super Lig

Zaterdag 27 april 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig neemt Rizespor het zaterdag 27 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Sivasspor (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Rizespor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Rizespor dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Rizespor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halis Özkahya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rizespor - Sivasspor
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
23
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
155
107
Gevaarlijke aanvallen
116
68
Passes
670
347
Overtredingen
10
11
Buitenspel
2
1
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Rizespor - Sivasspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Arslan Sivasspor
27' Wissel Rizespor Wissel A. Umar voor A. Chahechouhe Rizespor
46' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor David Braz Sivasspor
61' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor C. Awaziem Rizespor
65' Wissel Sivasspor Wissel A. Koné voor E. Kılınç Sivasspor
73' Wissel Sivasspor Wissel Ö. Hurmacı voor S. Rybalka Sivasspor
76' Wissel Rizespor Wissel M. Saymak voor Rick Boldrin Rizespor
84' Wissel Rizespor Wissel M. Saadane voor M. Çağıran Rizespor
86' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor Douglas Pereira Sivasspor
91' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Z. Erdal Sivasspor
Opstellingen Rizespor - Sivasspor
De opstellingen van Rizespor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Sivasspor

Rizespor en Sivasspor treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rizespor en Sivasspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Rizespor 0
Winst Sivasspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 7e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rizespor - Sivasspor Opstelling Rizespor Opstelling Sivasspor Live Rizespor - Sivasspor Live Rizespor - Sivasspor kijken Rizespor - Sivasspor kijken Live Rizespor - Sivasspor stream Rizespor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Rizespor - Sivasspor Uitslag Rizespor - Sivasspor Statistieken Rizespor - Sivasspor Super Lig 2018/2019 Rizespor - Sivasspor wedden Rizespor - Sivasspor gokken Rizespor - Sivasspor Unibet