Nabeschouwing Sivasspor - Antalyaspor (1-2) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 11:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Sivasspor het zaterdag 23 februari 2019 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Antalyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door N. Sangare, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 46e minuut voor dat Antalyaspor via S. Doukara op 0-2 kwam te staan. In de 65e minuut wist Sivasspor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Koné. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sivasspor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Antalyaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Antalyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt N. Sangare met assist van Amilton Antalyaspor 0-1
38' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Amilton Antalyaspor
46' Penalty Antalyaspor Penalty S. Doukara Antalyaspor 0-2
63' Wissel Sivasspor Wissel E. Yeşilyurt voor E. Kılınç Sivasspor
63' Wissel Sivasspor Wissel M. Yandaş voor S. Rybalka Sivasspor
65' Doelpunt Sivasspor Doelpunt A. Koné met assist van Douglas Pereira Sivasspor 1-2
67' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor David Braz Sivasspor
69' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Fredy Antalyaspor
74' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor S. Özkan Antalyaspor
82' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtuluş voor Fredy Antalyaspor
84' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor D. N’Dinga Sivasspor
86' Wissel Antalyaspor Wissel B. Öztürk voor Amilton Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Antalyaspor
Opstellingen Sivasspor - Antalyaspor
De opstellingen van Sivasspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hakan Keleş
Voorbeschouwing Sivasspor - Antalyaspor

Sivasspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 23 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 8
Winst Antalyaspor 6
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 7e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 9e plaats.