Nabeschouwing Sivasspor - Besiktas (1-2) || Super Lig

Maandag 22 april 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig neemt Sivasspor het maandag 22 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Besiktas (1-2)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Vida, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Diabaté, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette B. Yılmaz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mete Kalkavan, waardoor Besiktas dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Besiktas
Goals
1
2
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
8
21
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
97
147
Gevaarlijke aanvallen
62
92
Passes
299
570
Overtredingen
18
15
Buitenspel
2
2
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Sivasspor - Besiktas 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt D. Vida Beşiktaş 0-1
33' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
40' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor P. Papp Beşiktaş
40' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor G. Medel Sivasspor
45' Doelpunt Sivasspor Doelpunt F. Diabaté met assist van S. Rybalka Sivasspor 1-1
46' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor G. Medel Beşiktaş
68' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalçın voor S. Kagawa Beşiktaş
84' Wissel Sivasspor Wissel M. Yandaş voor S. Rybalka Sivasspor
87' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor J. Lens Beşiktaş
87' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt B. Yılmaz Beşiktaş 1-2
90' Wissel Sivasspor Wissel A. Koné voor D. N’Dinga Sivasspor
90' Wissel Sivasspor Wissel E. Yeşilyurt voor E. Kılınç Sivasspor
95' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Gönül Beşiktaş
Opstellingen Sivasspor - Besiktas
De opstellingen van Sivasspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hakan Keleş
Formatie 4-2-3-1
Coach Şenol Güneş
Voorbeschouwing Sivasspor - Besiktas

Sivasspor en Besiktas treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 13e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Sivasspor - Besiktas Opstelling Sivasspor Opstelling Besiktas Live Sivasspor - Besiktas Live Sivasspor - Besiktas kijken Sivasspor - Besiktas kijken Live Sivasspor - Besiktas stream Sivasspor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Besiktas Uitslag Sivasspor - Besiktas Statistieken Sivasspor - Besiktas Super Lig 2018/2019 Sivasspor - Besiktas wedden Sivasspor - Besiktas gokken Sivasspor - Besiktas Unibet