Nabeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe (0-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 18:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Sivasspor het zaterdag 20 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe (0-0)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Sivasspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sivasspor en Fenerbahçe gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halis Özkahya niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Fenerbahçe
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
13
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
104
99
Gevaarlijke aanvallen
64
79
Passes
391
458
Overtredingen
14
15
Buitenspel
1
3
Corners
3
4
Wissels
2
3
LIVE Sivasspor - Fenerbahçe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Robinho Sivasspor
60' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İ. Köybaşı Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Isla voor Ş. Özbayraklı Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor A. Ayew Fenerbahçe
68' Wissel Sivasspor Wissel G. Torje voor S. Rybalka Sivasspor
77' Wissel Sivasspor Wissel G. Cyriac voor M. Demir Sivasspor
78' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor M. Ekici Fenerbahçe
92' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Kılınç Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Fenerbahçe
Opstellingen Sivasspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Sivasspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Tamer Tuna
Voorbeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe

Sivasspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sivasspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 4
Winst Fenerbahçe 16
Gelijkspel 4
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 13e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sivasspor - Fenerbahçe Opstelling Sivasspor Opstelling Fenerbahçe Live Sivasspor - Fenerbahçe Live Sivasspor - Fenerbahçe kijken Sivasspor - Fenerbahçe kijken Live Sivasspor - Fenerbahçe stream Sivasspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Fenerbahçe Uitslag Sivasspor - Fenerbahçe Statistieken Sivasspor - Fenerbahçe Super Lig 2018/2019 Sivasspor - Fenerbahçe wedden Sivasspor - Fenerbahçe gokken Sivasspor - Fenerbahçe Unibet