Nabeschouwing Sivasspor - Rizespor (1-1) || Super Lig

Zondag 25 november 2018 - 11:30 uur

In de Super Lig neemt Sivasspor het zondag 25 november 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Sivasspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Rizespor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Sivasspor en Rizespor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door V. Muriqi, waarmee Rizespor met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam na 76 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van David Braz, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 85e minuut kreeg Douglas Pereira van Sivasspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sivasspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Rizespor
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
25
9
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
122
103
Gevaarlijke aanvallen
109
45
Passes
503
431
Overtredingen
14
6
Buitenspel
0
1
Corners
19
3
Wissels
3
3
LIVE Sivasspor - Rizespor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor J. Brabec Rizespor
60' Wissel Rizespor Wissel S. Koç voor Samu Rizespor
60' Doelpunt Rizespor Doelpunt V. Muriqi met assist van A. Umar Rizespor 0-1
64' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor A. Koné Sivasspor
64' Wissel Sivasspor Wissel S. Rybalka voor C. Medjani Sivasspor
66' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Rick Boldrin Rizespor
69' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Douglas Pereira Sivasspor
76' Wissel Rizespor Wissel R. Yalçın voor A. Umar Rizespor
76' Doelpunt Sivasspor Doelpunt David Braz Sivasspor 1-1
85' Tweede gele kaart Sivasspor Tweede gele kaart voor Douglas Pereira Sivasspor
90' Wissel Rizespor Wissel O. Gladkiy voor M. Saadane Rizespor
91' Wissel Sivasspor Wissel P. Papp voor G. Torje Sivasspor
96' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor R. Yalçın Rizespor
Opstellingen Sivasspor - Rizespor
De opstellingen van Sivasspor en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Basiselftal Rizespor
# Speler Pos.
23 Gökhan Akkan K
77 Orhan Ovacıklı V
17 Marwane Saadane V
14 Jakub Brabec V
54 Mehmet Uslu V
44 Koray Altınay V
21 Ali Çamdalı M
50 Aminu Umar M
10 Fernando Henrique Boldrin M
18 A
94 Vedat Muriqi A
Voorbeschouwing Sivasspor - Rizespor

Sivasspor en Rizespor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Rizespor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 0
Winst Rizespor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 13e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Sivasspor - Rizespor Opstelling Sivasspor Opstelling Rizespor Live Sivasspor - Rizespor Live Sivasspor - Rizespor kijken Sivasspor - Rizespor kijken Live Sivasspor - Rizespor stream Sivasspor - Rizespor Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Rizespor Uitslag Sivasspor - Rizespor Statistieken Sivasspor - Rizespor Super Lig 2018/2019 Sivasspor - Rizespor wedden Sivasspor - Rizespor gokken Sivasspor - Rizespor Unibet