Nabeschouwing Sivasspor - İstanbul Başakşehir (0-0) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 3 mei 2019 - 19:30 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Sivasspor het vrijdag 3 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - İstanbul Başakşehir (0-0)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Sivasspor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor İstanbul Başakşehir, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. İstanbul Başakşehir kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Halil Umut Meler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - İstanbul Başakşehir
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
5
12
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
97
114
Gevaarlijke aanvallen
42
82
Passes
381
640
Overtredingen
15
16
Buitenspel
0
3
Corners
2
9
Wissels
3
3
LIVE Sivasspor - İstanbul Başakşehir 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Elia İstanbul Başakşehir
48' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Ö. Hurmacı Sivasspor
48' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Robinho İstanbul Başakşehir
60' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel R. Bajić voor E. Elia İstanbul Başakşehir
61' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Napoleoni voor Robinho İstanbul Başakşehir
67' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor David Braz Sivasspor
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Marcio Mossoró voor İ. Kahveci İstanbul Başakşehir
79' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor S. Aydoğdu İstanbul Başakşehir
80' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor D. N’Dinga Sivasspor
82' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor Ö. Hurmacı Sivasspor
88' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor E. Kılınç Sivasspor
92' Wissel Sivasspor Wissel F. Aksoy voor S. Rybalka Sivasspor
94' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Sivasspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Sivasspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hakan Keleş
Formatie 4-1-4-1
Coach Abdullah Mucip Avcı
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
4 Joseph Attamah V
39 Alparslan Erdem V
13 Fedor Kudryashov V
33 Uğur Uçar V
88 Gökhan İnler M
28 Miloš Jojić M
8 José Márcio da Costa M
18 Stefano Napoleoni A
9 Rijad Bajić A
Voorbeschouwing Sivasspor - İstanbul Başakşehir

Sivasspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 1 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 10 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sivasspor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 7
Winst İstanbul Başakşehir 10
Gelijkspel 4
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 12e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sivasspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Sivasspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Sivasspor - İstanbul Başakşehir Live Sivasspor - İstanbul Başakşehir kijken Sivasspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Sivasspor - İstanbul Başakşehir stream Sivasspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Sivasspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Sivasspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2018/2019 Sivasspor - İstanbul Başakşehir wedden Sivasspor - İstanbul Başakşehir gokken Sivasspor - İstanbul Başakşehir Unibet