Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe (2-1) || Super Lig

Zondag 25 november 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig neemt Trabzonspor het zondag 25 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Trabzonspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe (2-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg H. Rodallega van Trabzonspor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 50 minuten was het F. Novák die Trabzonspor op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Trabzonspor via een goal van J. Sosa in de 75e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Frey namens Fenerbahçe in de 82e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Trabzonspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Fenerbahçe
Goals
2
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
26
11
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
109
111
Gevaarlijke aanvallen
97
62
Passes
439
362
Overtredingen
11
16
Buitenspel
3
1
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Trabzonspor - Fenerbahçe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor I. Slimani Fenerbahçe
26' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist H. Rodallega Trabzonspor
50' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt F. Novák met assist van João Pereira Trabzonspor 1-0
60' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor M. Topal Fenerbahçe
73' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor A. Nwakaeme Trabzonspor
73' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Alıcı voor M. Valbuena Fenerbahçe
75' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt J. Sosa Trabzonspor 2-0
82' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Frey Fenerbahçe 2-1
84' Wissel Trabzonspor Wissel B. Artarslan voor Y. Yazıcı Trabzonspor
87' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Frey Fenerbahçe
87' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor O. Onazi Trabzonspor
90' Wissel Fenerbahçe Wissel Y. Güveli voor M. Isla Fenerbahçe
90' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor João Pereira Trabzonspor
94' Wissel Trabzonspor Wissel O. Şahan voor A. Ömür Trabzonspor
95' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Çakır Trabzonspor
95' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Y. Güveli Fenerbahçe
Opstellingen Trabzonspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Trabzonspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach
Wissels Fenerbahçe
# Speler Pos.
14 Mahsun Çapkan Wissel
54 Erten Ersu K
25 Berke Özer K
23 Diego Antonio Reyes Rosales V
53 Yiğithan Güveli V
6 İsmail Köybaşı V
40 Batuhan Yılmaz V
24 Kerim Alıcı M
11 Mehmet Ekici M
Voorbeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe

Trabzonspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trabzonspor en Fenerbahçe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 0
Winst Fenerbahçe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 10e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Trabzonspor - Fenerbahçe Opstelling Trabzonspor Opstelling Fenerbahçe Live Trabzonspor - Fenerbahçe Live Trabzonspor - Fenerbahçe kijken Trabzonspor - Fenerbahçe kijken Live Trabzonspor - Fenerbahçe stream Trabzonspor - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Fenerbahçe Uitslag Trabzonspor - Fenerbahçe Statistieken Trabzonspor - Fenerbahçe Super Lig 2018/2019 Trabzonspor - Fenerbahçe wedden Trabzonspor - Fenerbahçe gokken Trabzonspor - Fenerbahçe Unibet