Nabeschouwing Trabzonspor - Konyaspor (3-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het zaterdag 8 december 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor.

Via de Trabzonspor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Konyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 76 minuten. H. Rodallega maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Trabzonspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Trabzonspor vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ekuban op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was O. Onazi van Trabzonspor die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mete Kalkavan, waardoor Trabzonspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Trabzonspor - Konyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor U. Demirok Konyaspor
51' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Jevtović Konyaspor
63' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Ö. Şahiner Konyaspor
67' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Yazıcı Trabzonspor
69' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor Y. Yazıcı Trabzonspor
70' Wissel Konyaspor Wissel D. Milosevic voor Abdou Razak Traoré Konyaspor
76' Penalty Trabzonspor Penalty H. Rodallega Trabzonspor 1-0
77' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Ekuban met assist van A. Ömür Trabzonspor 2-0
79' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Rodallega Trabzonspor
82' Wissel Konyaspor Wissel M. Fofana voor J. Jønsson Konyaspor
84' Wissel Trabzonspor Wissel V. Amiri voor A. Ömür Trabzonspor
85' Wissel Konyaspor Wissel M. Yatabaré voor F. Öztorun Konyaspor
87' Wissel Trabzonspor Wissel M. Hosseini voor A. Nwakaeme Trabzonspor
89' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Onazi Trabzonspor 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Konyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Konyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing Trabzonspor - Konyaspor

Trabzonspor en Konyaspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 9
Winst Konyaspor 6
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 7e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 8e plaats.