Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor (2-1) || Super Lig

Zaterdag 20 april 2019 - 15:00 uur

In de Super Lig neemt Trabzonspor het zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Zorbay Küçük geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Ö. Şişmanoğlu, waarmee Yeni Malatyaspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Nwakaeme, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut kreeg M. Akbaş van Yeni Malatyaspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Yeni Malatyaspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 79e minuut was het Trabzonspor dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van H. Rodallega, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Zorbay Küçük, waardoor Trabzonspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
Goals
2
1
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
20
11
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
96
79
Gevaarlijke aanvallen
64
49
Passes
538
334
Overtredingen
13
15
Buitenspel
1
0
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Trabzonspor - Yeni Malatyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Ö. Şişmanoğlu met assist van M. Pereira Yeni Malatyaspor 0-1
31' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van A. Parmak Trabzonspor 1-1
45' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Ö. Şişmanoğlu Yeni Malatyaspor
61' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor F. Novák Trabzonspor
64' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel T. Bifouma voor Ö. Şişmanoğlu Yeni Malatyaspor
67' Wissel Trabzonspor Wissel H. Rodallega voor Y. Yazıcı Trabzonspor
70' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Akbaş Yeni Malatyaspor
75' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Kamara voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
76' Tweede gele kaart Yeni Malatyaspor Tweede gele kaart voor M. Akbaş Yeni Malatyaspor
79' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt H. Rodallega met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 2-1
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Guilherme voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel O. Şahan voor A. Ömür Trabzonspor
94' Wissel Trabzonspor Wissel João Pereira voor Trabzonspor
94' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor V. Amiri C. Ekuban Trabzonspor
Opstellingen Trabzonspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Erol Bulut
Voorbeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor

Trabzonspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Zorbay Küçük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trabzonspor en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 0
Winst Yeni Malatyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Opstelling Trabzonspor Opstelling Yeni Malatyaspor Live Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Live Trabzonspor - Yeni Malatyaspor kijken Trabzonspor - Yeni Malatyaspor kijken Live Trabzonspor - Yeni Malatyaspor stream Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Uitslag Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Statistieken Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Super Lig 2018/2019 Trabzonspor - Yeni Malatyaspor wedden Trabzonspor - Yeni Malatyaspor gokken Trabzonspor - Yeni Malatyaspor Unibet