Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Antalyaspor (2-0) || Super Lig 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 11:30 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 16 december 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor.

Via de Yeni Malatyaspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Antalyaspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door K. Boutaïb, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Yeni Malatyaspor vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Boutaïb op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut moest Yeni Malatyaspor verder met een man minder nadat S. Çiftpınar een rode kaart had gekregen. Het lukte Antalyaspor in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 72e minuut werd Diego Ângelo van Antalyaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Antalyaspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Antalyaspor
Goals
2
0
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
89
87
Gevaarlijke aanvallen
38
59
Passes
333
470
Overtredingen
16
18
Buitenspel
1
2
Corners
2
2
Wissels
3
2
LIVE Yeni Malatyaspor - Antalyaspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt K. Boutaïb met assist van E. Tozlu Yeni Malatyaspor 1-0
34' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt K. Boutaïb met assist van Guilherme Yeni Malatyaspor 2-0
41' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor D. Sinik Antalyaspor
43' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Yıldırım Yeni Malatyaspor
46' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor D. Sinik Antalyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Çağıran voor K. Boutaïb Yeni Malatyaspor
56' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Maicon Antalyaspor
66' Wissel Antalyaspor Wissel A. Barrada voor M. Erdinç Antalyaspor
72' Rode kaart Yeni Malatyaspor Rode kaart voor S. Çiftpınar Yeni Malatyaspor
72' Rode kaart Antalyaspor Rode kaart voor Diego Ângelo Antalyaspor
73' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Tozlu Yeni Malatyaspor
73' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor O. Celustka Antalyaspor
76' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Mina voor E. Tozlu Yeni Malatyaspor
92' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Pereira voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
94' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Özkan Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Antalyaspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Antalyaspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Erol Bulut
Basiselftal Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
30 Fabien Farnolle K
29 Issam Chebake V
28 Murat Akça V
16 Sadık Çiftpınar V
39 Erkan Kaş V
8 Murat Yıldırım M
19 Ahmed Ildız M
11 Eren Tozlu M
6 Guilherme Costa Marques M
10 Adem Büyük M
9 Khalid Boutaïb A
Formatie 4-2-3-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Antalyaspor

Yeni Malatyaspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Antalyaspor 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 6e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Yeni Malatyaspor - Antalyaspor Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Antalyaspor Live Yeni Malatyaspor - Antalyaspor Live Yeni Malatyaspor - Antalyaspor kijken Yeni Malatyaspor - Antalyaspor kijken Live Yeni Malatyaspor - Antalyaspor stream Yeni Malatyaspor - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Antalyaspor Uitslag Yeni Malatyaspor - Antalyaspor Statistieken Yeni Malatyaspor - Antalyaspor Super Lig 2018/2019 Yeni Malatyaspor - Antalyaspor wedden Yeni Malatyaspor - Antalyaspor gokken Yeni Malatyaspor - Antalyaspor Unibet