Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas (1-2) || Super Lig

Vrijdag 15 februari 2019 - 18:30 uur

In de Super Lig neemt Yeni Malatyaspor het vrijdag 15 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Yeni Malatyaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas (1-2)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Büyük in de 39e minuut, waardoor Yeni Malatyaspor met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het A. Hutchinson die Beşiktaş op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Ö. Şişmanoğlu namens Yeni Malatyaspor in de 65e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 70e minuut was het Beşiktaş dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van A. Ljajić, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Besiktas dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Besiktas
Goals
1
2
Balbezit
34%
66%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
4
18
Schoten op doel
1
7
Aanvallen
78
99
Gevaarlijke aanvallen
43
71
Passes
292
557
Overtredingen
8
20
Buitenspel
3
1
Corners
3
10
Wissels
3
3
LIVE Yeni Malatyaspor - Besiktas 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Akça Yeni Malatyaspor
39' Rode kaart Yeni Malatyaspor Rode kaart voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
49' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Hutchinson met assist van G. Gönül Beşiktaş 0-1
56' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor M. Yıldırım Yeni Malatyaspor
62' Wissel Beşiktaş Wissel S. Kagawa voor G. Yalçın Beşiktaş
65' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Ö. Şişmanoğlu met assist van D. Aleksić Yeni Malatyaspor 1-1
68' Wissel Beşiktaş Wissel Ricardo Quaresma voor J. Lens Beşiktaş
70' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Ljajić met assist van C. Erkin Beşiktaş 1-2
71' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajić Beşiktaş
72' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Akbaş voor M. Akça Yeni Malatyaspor
79' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel B. Alıcı voor Guilherme Yeni Malatyaspor
89' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor A. Ljajić Beşiktaş
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Besiktas
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Erol Bulut
Wissels Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
35 Abdulsamed Damlu K
18 Muenfuh Seth Sincere V
39 Erkan Kaş V
15 Mustafa Akbaş V
24 Barış Alıcı M
19 Ahmed Ildız M
66 Robin Yalçın M
11 Eren Tozlu A
Formatie 4-2-3-1
Coach Şenol Güneş
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas

Yeni Malatyaspor en Besiktas treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeni Malatyaspor en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 4e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Yeni Malatyaspor - Besiktas Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Besiktas Live Yeni Malatyaspor - Besiktas Live Yeni Malatyaspor - Besiktas kijken Yeni Malatyaspor - Besiktas kijken Live Yeni Malatyaspor - Besiktas stream Yeni Malatyaspor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Besiktas Uitslag Yeni Malatyaspor - Besiktas Statistieken Yeni Malatyaspor - Besiktas Super Lig 2018/2019 Yeni Malatyaspor - Besiktas wedden Yeni Malatyaspor - Besiktas gokken Yeni Malatyaspor - Besiktas Unibet