Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Galatasaray (2-0) || Super Lig 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 28 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Novi Gradski Stadion in Novi Pazar.

Via de Yeni Malatyaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Galatasaray (2-0)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 2-0 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Donald, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 63e minuut voor dat Yeni Malatyaspor via A. Büyük op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor.

LIVE Yeni Malatyaspor - Galatasaray 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Galatasaray Wissel A. Calik voor Y. Belhanda Galatasaray
35' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Donald met assist van K. Boutaïb Yeni Malatyaspor 1-0
45' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
57' Wissel Galatasaray Wissel M. Çelik voor M. Linnes Galatasaray
57' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
63' Penalty Yeni Malatyaspor Penalty A. Büyük Yeni Malatyaspor 2-0
74' Wissel Galatasaray Wissel Y. Akgün voor S. Gümüş Galatasaray
75' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Muniru voor M. Donald Yeni Malatyaspor
75' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor F. Farnolle Yeni Malatyaspor
78' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Ildiz Yeni Malatyaspor
85' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel D. Aleksić voor Guilherme Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Galatasaray
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Galatasaray
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Galatasaray

Yeni Malatyaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Yeni Malatyaspor als Galatasaray wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 1
Winst Galatasaray 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 10e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 3e plaats.