Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe (3-2) || Super Lig

Zaterdag 19 januari 2019 - 11:30 uur

In de Super Lig neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 19 januari 2019 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Yeni Malatyaspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe (3-2)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 3-2 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Yeni Malatyaspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Ö. Şişmanoğlu. Göztepe kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Akbunar, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette M. Donald zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Yeni Malatyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Biyogo Poko de 2-2 maakte voor Göztepe. In de 54e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Yeni Malatyaspor speler D. Aleksić.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hüseyin Göçek en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Yeni Malatyaspor.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Göztepe
Goals
3
2
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
88
113
Gevaarlijke aanvallen
44
98
Passes
275
471
Overtredingen
13
11
Buitenspel
0
1
Corners
2
11
Wissels
3
3
LIVE Yeni Malatyaspor - Göztepe 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Ö. Şişmanoğlu met assist van A. Ildiz Yeni Malatyaspor 1-0
20' Doelpunt Göztepe Doelpunt H. Akbunar met assist van B. Emir Göztepe 1-1
34' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Donald met assist van Ö. Şişmanoğlu Yeni Malatyaspor 2-1
41' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Biyogo Poko met assist van Castro Göztepe 2-2
53' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Öztürk Göztepe
54' Penalty Yeni Malatyaspor Penalty D. Aleksić Yeni Malatyaspor 3-2
55' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Tozlu Yeni Malatyaspor
57' Wissel Göztepe Wissel L. Gassama voor A. Öztürk Göztepe
68' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor A. Biyogo Poko Göztepe
69' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Yıldırım voor R. Yalçın Yeni Malatyaspor
79' Wissel Göztepe Wissel S. Gürler voor H. Akbunar Göztepe
79' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel G. Akkan voor M. Akça Yeni Malatyaspor
85' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor Ö. Şişmanoğlu Yeni Malatyaspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Göztepe
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Erol Bulut
Wissels Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
25 Ertaç Özbir K
24 Kerim Alıcı M
89 Hüseyin Ekici M
61 Mustafa Eskihellaç M
8 Murat Yıldırım M
11 Eren Tozlu A
4 Gökhan Akkan A
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe

Yeni Malatyaspor en Göztepe treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeni Malatyaspor en Göztepe elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Göztepe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 3e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Yeni Malatyaspor - Göztepe Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Göztepe Live Yeni Malatyaspor - Göztepe Live Yeni Malatyaspor - Göztepe kijken Yeni Malatyaspor - Göztepe kijken Live Yeni Malatyaspor - Göztepe stream Yeni Malatyaspor - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe Uitslag Yeni Malatyaspor - Göztepe Statistieken Yeni Malatyaspor - Göztepe Super Lig 2018/2019 Yeni Malatyaspor - Göztepe wedden Yeni Malatyaspor - Göztepe gokken Yeni Malatyaspor - Göztepe Unibet