Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor (5-0) || Super Lig

Vrijdag 9 november 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Yeni Malatyaspor het vrijdag 9 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Yeni Malatyaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor (5-0)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 5-0 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Guilherme, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Yeni Malatyaspor vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Aleksić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Yeni Malatyaspor, waarmee D. Aleksić zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Yeni Malatyaspor geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Boutaïb. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Yeni Malatyaspor. Deze werd gescoord door Guilherme in de 64e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arda Kardeşler en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Yeni Malatyaspor.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Trabzonspor
Goals
5
0
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
71
90
Gevaarlijke aanvallen
32
69
Passes
299
557
Overtredingen
16
7
Buitenspel
0
1
Corners
2
2
Wissels
3
2
LIVE Yeni Malatyaspor - Trabzonspor 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Guilherme met assist van K. Boutaïb Yeni Malatyaspor 1-0
38' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt D. Aleksić met assist van Guilherme Yeni Malatyaspor 2-0
43' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor K. Boutaïb Yeni Malatyaspor
48' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt D. Aleksić Yeni Malatyaspor 3-0
51' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt K. Boutaïb met assist van Guilherme Yeni Malatyaspor 4-0
54' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor A. Ömür Trabzonspor
54' Wissel Trabzonspor Wissel H. Türkmen voor M. Hosseini Trabzonspor
64' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Guilherme met assist van D. Aleksić Yeni Malatyaspor 5-0
66' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor H. Rodallega Trabzonspor
71' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Pereira voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
80' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Çağıran voor Guilherme Yeni Malatyaspor
89' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor K. Boutaïb Yeni Malatyaspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Trabzonspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach
Wissels Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
35 Abdulsamed Damlu K
77 Rahman Buğra Çağıran M
87 Issiar Dia M
61 Mustafa Eskihellaç M
70 Sulley Sariki Muniru M
17 Michaël Pereira M
11 Eren Tozlu M
4 Gökhan Akkan A
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor

Yeni Malatyaspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeni Malatyaspor en Trabzonspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst Trabzonspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Trabzonspor Live Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Live Yeni Malatyaspor - Trabzonspor kijken Yeni Malatyaspor - Trabzonspor kijken Live Yeni Malatyaspor - Trabzonspor stream Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Uitslag Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Statistieken Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Super Lig 2018/2019 Yeni Malatyaspor - Trabzonspor wedden Yeni Malatyaspor - Trabzonspor gokken Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Unibet