Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Akhisar Belediyespor (3-1) || Super Lig 2018/2019

Maandag 27 augustus 2018 - 18:15 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt İstanbul Başakşehir het maandag 27 augustus 2018 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Akhisar Belediyespor (3-1)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 3-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Višća, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. Akhisar Belediyespor kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Manu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette R. Bajić zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee İstanbul Başakşehir de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor İstanbul Başakşehir vergroot nadat M. da Costa de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor İstanbul Başakşehir.

LIVE İstanbul Başakşehir - Akhisar Belediyespor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Višća İstanbul Başakşehir 1-0
28' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Manu Akhisar Belediyespor 1-1
40' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor B. Kısa Akhisar Belediyespor
44' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Çeviker Akhisar Belediyespor
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel R. Bajić voor E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
57' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Júnior Caiçara İstanbul Başakşehir
65' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel E. Ataseven voor B. Kısa Akhisar Belediyespor
67' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor E. Manu Akhisar Belediyespor
67' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor M. da Costa İstanbul Başakşehir
70' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt R. Bajić met assist van E. Višća İstanbul Başakşehir 2-1
74' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Josué voor Serginho Akhisar Belediyespor
74' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Güler voor D. Larsson Akhisar Belediyespor
79' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Marcio Mossoró voor K. Frei İstanbul Başakşehir
85' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Elia voor S. Napoleoni İstanbul Başakşehir
86' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor A. Sissoko Akhisar Belediyespor
90' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt M. da Costa met assist van İ. Kahveci İstanbul Başakşehir 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Akhisar Belediyespor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.