Nabeschouwing Denizlispor - Kayserispor (1-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 14 februari 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Denizlispor het zondag 14 februari 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Denizlispor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Kayserispor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Kayserispor is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Denizlispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 64e minuut dacht Denizlispor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Angelov. Helaas voor Denizlispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Denizlispor - Kayserispor
1
0
LIVE Denizlispor - Kayserispor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor D. Chrysostome Denizlispor
45' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor H. Kaldirim Kayserispor
45' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor G. Emreciksin Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel S. Yilmaz voor G. Emreciksin Kayserispor
61' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor F. Cangele Kayserispor
61' Wissel Kayserispor Wissel O. Sismanoglu voor F. Cangele Kayserispor
64' Doelpunt Denizlispor Doelpunt E. Angelov Denizlispor
73' Wissel Denizlispor Wissel F. Yigen voor I. Ege Denizlispor
74' Wissel Kayserispor Wissel U. Kocin voor A. Durak Kayserispor
78' Wissel Denizlispor Wissel O. Koc voor G. Vural Denizlispor
89' Wissel Denizlispor Wissel B. Bajic voor S. Youla Denizlispor
90' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Ongün Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Kayserispor
Opstellingen Denizlispor - Kayserispor

Voorbeschouwing Denizlispor - Kayserispor

Denizlispor en Kayserispor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 29 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 4 keer wist de ploeg van Denizlispor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Denizlispor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.