Nabeschouwing Denizlispor - Trabzonspor (0-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 13 december 2009 - 15:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Denizlispor het zondag 13 december 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor.

Via de Denizlispor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Trabzonspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Trabzonspor is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 24e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Gabric. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Denizlispor - Trabzonspor
LIVE Denizlispor - Trabzonspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt D. Gabric Trabzonspor
38' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor E. Angelov Denizlispor
38' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Korkmaz Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel C. Gülselam voor D. Gabric Trabzonspor
58' Wissel Denizlispor Wissel C. Celep voor A. Cebe Denizlispor
67' Wissel Trabzonspor Wissel G. Unal voor S. Balci Trabzonspor
78' Wissel Denizlispor Wissel D. Berberovic voor E. Aladag Denizlispor
81' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor C. Gülselam Trabzonspor
83' Wissel Denizlispor Wissel E. Memisler voor Douglas Denizlispor
85' Wissel Trabzonspor Wissel F. Oztorun voor Alanzinho Trabzonspor
87' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor D. Chrysostome Denizlispor
90' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor E. Memisler Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Trabzonspor
Opstellingen Denizlispor - Trabzonspor

Voorbeschouwing Denizlispor - Trabzonspor

Denizlispor en Trabzonspor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 21 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Denizlispor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 6 keer wist de ploeg van Denizlispor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Denizlispor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.