Nabeschouwing Fenerbahçe - Besiktas (1-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 18:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Fenerbahçe het zondag 18 april 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Fenerbahçe - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Besiktas (1-0)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Besiktas is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 2e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Alex. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut moest F. Ernst van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Beşiktaş verder met een speler minder. In de 90e minuut moest Beşiktaş verder met een man minder nadat I. Toraman een rode kaart had gekregen. Het lukte Fenerbahçe in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 90e minuut werd Vederson van Fenerbahçe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fenerbahçe het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Besiktas
1
0
LIVE Fenerbahçe - Besiktas 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alex Fenerbahçe
17' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Sahin Fenerbahçe
20' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor I. Köybasi Beşiktaş
41' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Bobô Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel U. Inceman voor I. Kas Beşiktaş
65' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Fabio Bilica Fenerbahçe
67' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Demirel Fenerbahçe
75' Wissel Fenerbahçe Wissel Vederson voor O. Hurmaci Fenerbahçe
79' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor G. Gönül Fenerbahçe
81' Wissel Beşiktaş Wissel S. Ozkan voor I. Üzülmez Beşiktaş
85' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sentürk voor Daniel Güiza Fenerbahçe
85' Wissel Beşiktaş Wissel F. Holosko voor M. Fink Beşiktaş
86' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Sivok Beşiktaş
88' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor F. Ernst Beşiktaş
90' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor I. Toraman Beşiktaş
90' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor Vederson Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Besiktas
Opstellingen Fenerbahçe - Besiktas

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Besiktas

Fenerbahçe en Besiktas treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 21 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Besiktas slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.