Nabeschouwing Gaziantepspor - Diyarbakirspor (2-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 1 november 2009 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Gaziantepspor het zondag 1 november 2009 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Diyarbakirspor.

Via de Gaziantepspor - Diyarbakirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Diyarbakirspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Gaziantepspor en Diyarbakirspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Diyarbakirspor op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gungör. Helaas voor Diyarbakirspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Gaziantepspor dat via Jorginho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Adin dacht na 90 minuten te scoren voor Gaziantepspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gaziantepspor - Diyarbakirspor
2
1
LIVE Gaziantepspor - Diyarbakirspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Diyarbakirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor B. Atas Diyarbakirspor
45' Doelpunt Diyarbakirspor Doelpunt A. Gungör Diyarbakirspor
45' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor Ayman Abdelaziz Diyarbakirspor
59' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Ari voor H. Bayraktar Gaziantepspor
60' Wissel Gaziantepspor Wissel Jorginho voor Ivan Gaziantepspor
66' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor Thierry Fidjeu Diyarbakirspor
73' Wissel Gaziantepspor Wissel R. Linz voor U. Tütünci Gaziantepspor
73' Wissel Diyarbakirspor Wissel B. Karaduman voor S. Askaroglu Diyarbakirspor
83' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor R. Aragón Diyarbakirspor
85' Wissel Diyarbakirspor Wissel A. Mendoza voor Thierry Fidjeu Diyarbakirspor
87' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Jorginho Gaziantepspor
90' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Jorginho Gaziantepspor
90' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt O. Adin Gaziantepspor
90' Wissel Diyarbakirspor Wissel E. Gunes voor B. Atas Diyarbakirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Diyarbakirspor
Opstellingen Gaziantepspor - Diyarbakirspor

Voorbeschouwing Gaziantepspor - Diyarbakirspor

Gaziantepspor en Diyarbakirspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Gaziantepspor en Diyarbakirspor in de Super Lig vond plaats op 18 maart 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Gaziantepspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Diyarbakirspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.