Nabeschouwing Gaziantepspor - Eskişehirspor (1-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 28 februari 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Gaziantepspor het zondag 28 februari 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Eskişehirspor.

Via de Gaziantepspor - Eskişehirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gaziantepspor - Eskişehirspor (1-1)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Gaziantepspor en Eskişehirspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 13e minuut dacht Eskişehirspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Jaycee Okwunwanne. Helaas voor Eskişehirspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Gaziantepspor dat via Beto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gaziantepspor - Eskişehirspor
1
1
LIVE Gaziantepspor - Eskişehirspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gaziantepspor - Eskişehirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt Jaycee Okwunwanne Eskişehirspor
21' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor L. Vucko Eskişehirspor
45' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor S. Kurtulus Gaziantepspor
63' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor B. Ertugrul Eskişehirspor
65' Wissel Eskişehirspor Wissel B. Kocabey voor S. Öztürk Eskişehirspor
68' Wissel Gaziantepspor Wissel U. Tütünci voor M. Ceylan Gaziantepspor
73' Wissel Eskişehirspor Wissel E. Zengin voor A. Yilmaz Eskişehirspor
80' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Yozgatli voor S. Tomas Gaziantepspor
80' Wissel Gaziantepspor Wissel I. Coskun voor A. Ari Gaziantepspor
84' Wissel Eskişehirspor Wissel M. Onur voor Abdul Zaher Al Saqqa Eskişehirspor
90' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Beto Gaziantepspor
90' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor E. Zengin Eskişehirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Gaziantepspor - Eskişehirspor
Opstellingen Gaziantepspor - Eskişehirspor

Voorbeschouwing Gaziantepspor - Eskişehirspor

Gaziantepspor en Eskişehirspor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Gaziantepspor en Eskişehirspor in de Super Lig vond plaats op 19 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eskişehirspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Eskişehirspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Gaziantepspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gaziantepspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.