Nabeschouwing Gençlerbirliği - Bursaspor (0-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 11 april 2010 - 14:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Gençlerbirliği het zondag 11 april 2010 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Gençlerbirliği - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Bursaspor (0-0)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Gençlerbirliği en Bursaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gençlerbirliği - Bursaspor
LIVE Gençlerbirliği - Bursaspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Tozo Gençlerbirliği
69' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor C. Can Gençlerbirliği
70' Wissel Bursaspor Wissel B. Has voor P. Batalla Bursaspor
73' Wissel Gençlerbirliği Wissel K. Seras voor J. Vranjes Gençlerbirliği
73' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. Eser voor Kahe Gençlerbirliği
76' Wissel Bursaspor Wissel L. Iglesias voor I. Ergic Bursaspor
81' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Demir Gençlerbirliği
81' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor L. Iglesias Bursaspor
82' Wissel Bursaspor Wissel I. Odabasi voor S. Yildirim Bursaspor
86' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Calik voor H. Meric Gençlerbirliği
90' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor B. Eser Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Bursaspor
Opstellingen Gençlerbirliği - Bursaspor

Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Bursaspor

Gençlerbirliği en Bursaspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 6 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gençlerbirliği. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 4 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.