Nabeschouwing Kasımpaşa - Sivasspor (2-2) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 5 december 2009 - 12:30 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Kasımpaşa het zaterdag 5 december 2009 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Sivasspor (2-2)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Kasımpaşa en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 13e minuut dacht Kasımpaşa op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Isler. Helaas voor Kasımpaşa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Sivasspor dat via E. Kilic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 39e minuut kreeg Y. Kurtulus van Kasımpaşa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Kasımpaşa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 48e minuut moest Sivasspor verder met een man minder, nadat I. Dagasan een tweede gele kaart kreeg. Na 49 minuten spelen wist Kasımpaşa via G. Gulec de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut scoorde B. Basdas namens Sivasspor. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Sivasspor
2
2
LIVE Kasımpaşa - Sivasspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt C. Isler Kasımpaşa
24' Penalty Sivasspor Penalty E. Kilic Sivasspor
26' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Y. Kurtulus Kasımpaşa
29' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Dagasan Sivasspor
39' Tweede gele kaart Kasımpaşa Tweede gele kaart voor Y. Kurtulus Kasımpaşa
48' Tweede gele kaart Sivasspor Tweede gele kaart voor I. Dagasan Sivasspor
49' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt G. Gulec Kasımpaşa
51' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor G. Gulec Kasımpaşa
53' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor E. Toraman Kasımpaşa
61' Wissel Sivasspor Wissel A. Agbetu voor A. Dereli Sivasspor
65' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Yesilkaya voor M. Erdogan Kasımpaşa
66' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Sözgelmez Sivasspor
67' Wissel Kasımpaşa Wissel O. Ocal voor André Moritz Kasımpaşa
69' Wissel Sivasspor Wissel K. Bekmezci voor E. Martin Sivasspor
70' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Badur Sivasspor
73' Eigen doelpunt Sivasspor Eigen doelpunt B. Basdas Sivasspor
89' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Aygunes voor C. Isler Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Sivasspor
Opstellingen Kasımpaşa - Sivasspor

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Sivasspor

Kasımpaşa en Sivasspor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 30 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kasımpaşa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.