Nabeschouwing Sivasspor - Besiktas (3-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Sivasspor het zaterdag 17 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Besiktas (3-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Mustafa Öğretmenoğlu geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door M. Yandas, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Sivasspor vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Yatabare op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Sivasspor, waarmee E. Kilinc zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mustafa Öğretmenoğlu, waardoor Sivasspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Besiktas 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Z. Erdal Sivasspor
30' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yandas met assist van Z. Erdal Sivasspor 1-0
43' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yandas Sivasspor
49' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Boyd Beşiktaş
50' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajic Beşiktaş
54' Wissel Sivasspor Wissel M. Yildirim voor M. Samassa Sivasspor
54' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van E. Kilinc Sivasspor 2-0
62' Wissel Beşiktaş Wissel O. Ozyakup voor R. Quaresma Beşiktaş
62' Wissel Beşiktaş Wissel U. Nayir voor G. Medel Beşiktaş
64' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Cofie Sivasspor
65' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
69' Wissel Sivasspor Wissel Fernando voor E. Yesilyurt Sivasspor
70' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Arslan Sivasspor
75' Wissel Beşiktaş Wissel O. Cinar voor D. Tokoz Beşiktaş
76' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kilinc met assist van I. Cofie Sivasspor 3-0
82' Wissel Sivasspor Wissel S. Rybalka voor M. Yandas Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Besiktas
Opstellingen Sivasspor - Besiktas
De opstellingen van Sivasspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Besiktas

Sivasspor en Besiktas treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Öğretmenoğlu en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 22 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 13 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Sivasspor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.