Nabeschouwing Sivasspor - Kayserispor (2-4) || Super Lig 2009/2010

Zondag 8 november 2009 - 15:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Sivasspor het zondag 8 november 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Sivasspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Kayserispor (2-4)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Kayserispor is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Emreciksin. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Kayserispor dat via Makukula dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Kamanan dacht na 49 minuten te scoren voor Sivasspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 51e minuut scoorde Kayserispor via G. Emreciksin, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 53 minuten spelen wist Kayserispor via Makukula de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut scoorde S. Bayrak namens Sivasspor. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Kayserispor
2
4
LIVE Sivasspor - Kayserispor 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Kayserispor Doelpunt G. Emreciksin Kayserispor
17' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Bayrak Sivasspor
34' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Makukula Kayserispor
40' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Bikmaz Sivasspor
44' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor H. Aslantas Kayserispor
46' Wissel Sivasspor Wissel S. Badur voor H. Yerlikaya Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel Y. Kamanan voor E. Martin Sivasspor
49' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Y. Kamanan Sivasspor
51' Doelpunt Kayserispor Doelpunt G. Emreciksin Kayserispor
53' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Makukula Kayserispor
60' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Saidou Kayserispor
73' Doelpunt Sivasspor Doelpunt S. Bayrak Sivasspor
73' Wissel Sivasspor Wissel B. Zita Mbanangoye voor F. Bayar Sivasspor
77' Wissel Kayserispor Wissel S. Yilmaz voor M. Boyraz Kayserispor
78' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor F. Cangele Kayserispor
81' Wissel Kayserispor Wissel S. Aydilek voor Makukula Kayserispor
90' Wissel Kayserispor Wissel J. Troisi voor G. Emreciksin Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Kayserispor
Opstellingen Sivasspor - Kayserispor

Voorbeschouwing Sivasspor - Kayserispor

Sivasspor en Kayserispor treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 31 januari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.