Nabeschouwing Sivasspor - İstanbul Başakşehir (0-1) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 6 maart 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Sivasspor het zaterdag 6 maart 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir.

Via de Sivasspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - İstanbul Başakşehir (0-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en İstanbul Başakşehir is geëindigd in een 0-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht İstanbul Başakşehir op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Köse. Helaas voor İstanbul Başakşehir werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut kreeg O. Sabankay van İstanbul Başakşehir voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor İstanbul Başakşehir de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - İstanbul Başakşehir
LIVE Sivasspor - İstanbul Başakşehir 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Bayar Sivasspor
21' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt T. Köse İstanbul Başakşehir
27' Wissel Sivasspor Wissel L. Aubey voor F. Bayar Sivasspor
42' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Bayrak Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel C. Yilmaz voor E. van Heerden Sivasspor
56' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor R. Sahin İstanbul Başakşehir
68' Wissel Sivasspor Wissel Y. Kamanan voor S. Keïta Sivasspor
74' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel O. Sabankay voor I. Alin İstanbul Başakşehir
80' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Y. Cakmak Sivasspor
85' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Berisha voor A. Guzeldal İstanbul Başakşehir
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Sahin Sivasspor
87' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor O. Sabankay İstanbul Başakşehir
90' Tweede gele kaart İstanbul Başakşehir Tweede gele kaart voor O. Sabankay İstanbul Başakşehir
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel K. Sylla voor S. Gülpinar İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Sivasspor - İstanbul Başakşehir

Voorbeschouwing Sivasspor - İstanbul Başakşehir

Sivasspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 10e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 26 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl İstanbul Başakşehir slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.