Nabeschouwing Trabzonspor - Kayserispor (2-1) || Super Lig 2009/2010

Vrijdag 23 oktober 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Trabzonspor het vrijdag 23 oktober 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Kayserispor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Kayserispor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van Makukula. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Trabzonspor dat via G. Unal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Gülselam dacht na 45 minuten te scoren voor Trabzonspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 69e minuut moest Kayserispor verder met een man minder, nadat A. Turan een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Kayserispor
2
1
LIVE Trabzonspor - Kayserispor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Turan Kayserispor
18' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Makukula Kayserispor
28' Wissel Trabzonspor Wissel S. Inan voor I. Yattara Trabzonspor
28' Wissel Trabzonspor Wissel U. Bulut voor E. Baytar Trabzonspor
31' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Colman Trabzonspor
36' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt G. Unal Trabzonspor
36' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Unal Trabzonspor
41' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor D. Gabric Trabzonspor
45' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Gülselam Trabzonspor
52' Wissel Kayserispor Wissel S. Olembe voor F. Ozcal Kayserispor
52' Wissel Kayserispor Wissel J. Troisi voor G. Emreciksin Kayserispor
69' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor A. Turan Kayserispor
74' Wissel Kayserispor Wissel U. Kocin voor M. Yuce Kayserispor
79' Wissel Trabzonspor Wissel S. Balci voor T. Cora Trabzonspor
82' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor E. Korkmaz Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Kayserispor
Opstellingen Trabzonspor - Kayserispor

Voorbeschouwing Trabzonspor - Kayserispor

Trabzonspor en Kayserispor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 2 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Trabzonspor als Kayserispor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.