Nabeschouwing Altay - Gazişehir Gaziantep (3-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 27 februari 2022 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Altay het zondag 27 februari 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in İzmir Atatürk Stadyumu in İzmir.

Via de Altay - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Altay - Gazişehir Gaziantep (3-2)

Het Super Lig duel tussen Altay en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 3-2 overwinning voor Altay. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Thaciano, waarmee Altay met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Maxim in de 18e minuut zorgde er even later voor dat Gaziantep F.K. weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Via een eigen goal van D. Erdogan kwam Altay in de 22e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 26 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Maxim de 2-2 maakte voor Gaziantep F.K.. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Altay dat in de 51e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Poko de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yaşar Kemal Uğurlu en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Altay.

LIVE Altay - Gazişehir Gaziantep 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Altay - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Altay Doelpunt Thaciano met assist van M. Rodriguez Altay 1-0
18' Penalty Gaziantep F.K. Penalty A. Maxim Gaziantep F.K. 1-1
22' Eigen doelpunt Altay Eigen doelpunt D. Erdogan Altay 2-1
26' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt A. Maxim met assist van F. Soyalp Gaziantep F.K. 2-2
49' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Tosca Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel P. Olkowski voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
46' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Niyaz voor A. Merkel Gaziantep F.K.
51' Doelpunt Altay Doelpunt A. Poko met assist van C. Pinares Altay 3-2
60' Gele kaart Altay Gele kaart voor E. Bjorkander Altay
62' Wissel Gaziantep F.K. Wissel T. Borven voor A. Tosca Gaziantep F.K.
68' Wissel Altay Wissel D. K. Bamba voor L. Kappel Altay
80' Wissel Altay Wissel K. Karatas voor M. Rodriguez Altay
80' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Maxim Gaziantep F.K.
81' Wissel Altay Wissel T. Unlu voor C. Karayel Altay
81' Wissel Altay Wissel Z. Yildirim voor C. Pinares Altay
83' Wissel Gaziantep F.K. Wissel A. Vetrih voor D. Erdogan Gaziantep F.K.
87' Wissel Altay Wissel A. Y. Rayan voor D. Kadah Altay
91' Gele kaart Altay Gele kaart voor A. Y. Rayan Altay
91' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor G. Guvenc Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Altay - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Altay - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Altay en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Altay gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.