Nabeschouwing Konyaspor - Hatayspor (3-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Konyaspor het zondag 15 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Hatayspor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Erkan Özdamar geëindigd in een 3-1 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Z. Bytyqi, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. El Kaabi in de 16e minuut zorgde er even later voor dat Hatayspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut zette K. Michalak zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Konyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Konyaspor vergroot nadat Koka de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Konyaspor.

LIVE Konyaspor - Hatayspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Z. Bytyqi met assist van K. Michalak Konyaspor 1-0
11' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Cagiran Konyaspor
13' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt Hatayspor
16' Penalty Hatayspor Penalty A. El Kaabi Hatayspor 1-1
22' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor F. Kurucuk Hatayspor
39' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Diouf Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel O. Ergun voor Y. Benzia Hatayspor
62' Wissel Hatayspor Wissel B. Ozgur voor M. Diouf Hatayspor
70' Wissel Konyaspor Wissel Koka voor S. Cikalleshi Konyaspor
73' Doelpunt Konyaspor Doelpunt K. Michalak met assist van A. Hadziahmetovic Konyaspor 2-1
76' Wissel Hatayspor Wissel M. Mert voor M. Boudjemaa Hatayspor
79' Wissel Konyaspor Wissel S. Dikmen voor O. Ulgun Konyaspor
80' Wissel Konyaspor Wissel A. Rahmanovic voor E. Cekici Konyaspor
80' Wissel Konyaspor Wissel U. Yazgili voor M. Cagiran Konyaspor
82' Wissel Hatayspor Wissel Kahraba voor S. Lobjanidze Hatayspor
87' Doelpunt Konyaspor Doelpunt Koka met assist van S. Dikmen Konyaspor 3-1
88' Wissel Konyaspor Wissel Amilton voor Z. Bytyqi Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Hatayspor
Opstellingen Konyaspor - Hatayspor
De opstellingen van Konyaspor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Konyaspor - Hatayspor

Konyaspor en Hatayspor treffen elkaar in de 37e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erkan Özdamar en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Konyaspor als Hatayspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 1
Winst Hatayspor 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 3e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 11e plaats.