Nabeschouwing Denizlispor - Konyaspor (2-1) || Super Lig 2008/2009

Zondag 15 februari 2009 - 13:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Denizlispor het zondag 15 februari 2009 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor.

Via de Denizlispor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Konyaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Konyaspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Denizlispor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Denizlispor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Roberts. Helaas voor Denizlispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut moest S. Akin van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Konyaspor verder met een speler minder. B. Poljac dacht na 49 minuten te scoren voor Konyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Denizlispor via E. Angelov, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Denizlispor - Konyaspor
2
1
LIVE Denizlispor - Konyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Denizlispor Doelpunt D. Roberts Denizlispor
32' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor D. Berberovic Denizlispor
41' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Ayman Abdelaziz Konyaspor
44' Rode kaart Konyaspor Rode kaart voor S. Akin Konyaspor
45' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor E. Angelov Denizlispor
49' Doelpunt Konyaspor Doelpunt B. Poljac Konyaspor
54' Doelpunt Denizlispor Doelpunt E. Angelov Denizlispor
58' Wissel Denizlispor Wissel M. Yilmazer voor I. Bangoura Denizlispor
59' Wissel Konyaspor Wissel M. Cogum voor Kauê Konyaspor
66' Wissel Denizlispor Wissel E. Memisler voor D. Roberts Denizlispor
66' Wissel Konyaspor Wissel B. Bölükbasi voor B. Poljac Konyaspor
78' Wissel Denizlispor Wissel S. Askaroglu voor G. Vural Denizlispor
79' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor V. Cihan Konyaspor
81' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor C. Gonen Denizlispor
83' Wissel Konyaspor Wissel O. Gündostu voor I. Güldüren Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Konyaspor
Opstellingen Denizlispor - Konyaspor

Voorbeschouwing Denizlispor - Konyaspor

Denizlispor en Konyaspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 13 september 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Denizlispor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Denizlispor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.