Nabeschouwing Eskişehirspor - Besiktas (0-2) || Super Lig 2008/2009

Zondag 26 april 2009 - 15:15 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Eskişehirspor het zondag 26 april 2009 om 15:15 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Eskişehirspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eskişehirspor - Besiktas (0-2)

Het Super Lig duel tussen Eskişehirspor en Besiktas is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van Bobô. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Beşiktaş dat via F. Holosko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Eskişehirspor - Besiktas
LIVE Eskişehirspor - Besiktas 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eskişehirspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor D. Kaya Eskişehirspor
31' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Bobô Beşiktaş
31' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Sivok Beşiktaş
42' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor S. Coskun Eskişehirspor
46' Wissel Eskişehirspor Wissel S. Ozbayraktar voor E. Baytar Eskişehirspor
46' Wissel Beşiktaş Wissel I. Üzülmez voor S. Ozkan Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Bobô voor T. Sivok Beşiktaş
73' Wissel Eskişehirspor Wissel S. Poljak voor B. Ertugrul Eskişehirspor
81' Wissel Beşiktaş Wissel Y. Simsek voor R. Tello Beşiktaş
82' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor F. Holosko Beşiktaş
84' Wissel Eskişehirspor Wissel T. Türkmen voor E. Toraman Eskişehirspor
86' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt F. Holosko Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Eskişehirspor - Besiktas
Opstellingen Eskişehirspor - Besiktas

Voorbeschouwing Eskişehirspor - Besiktas

Eskişehirspor en Besiktas treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Eskişehirspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 23 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 1 keer wist de ploeg van Eskişehirspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eskişehirspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.