Nabeschouwing Eskişehirspor - Sivasspor (2-2) || Super Lig 2008/2009

Zaterdag 20 september 2008 - 19:00 uur



In de Super Lig 2008/2009 neemt Eskişehirspor het zaterdag 20 september 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Eskişehirspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eskişehirspor - Sivasspor (2-2)

De Super Lig 2008/2009 wedstrijd tussen Eskişehirspor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 7e minuut dacht Eskişehirspor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Coskun. Helaas voor Eskişehirspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Sivasspor dat via M. Aydin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Lovrek dacht na 60 minuten te scoren voor Eskişehirspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Sivasspor via M. Yildiz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 86e minuut werd A. Dereli van Sivasspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sivasspor met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Eskişehirspor - Sivasspor
Goals
2
2
LIVE Eskişehirspor - Sivasspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eskişehirspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Eskişehirspor Doelpunt S. Coskun Eskişehirspor
32' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor M. Onur Eskişehirspor
46' Wissel Sivasspor Wissel H. Tum voor I. Dagasan Sivasspor
54' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Aydin Sivasspor
60' Penalty Eskişehirspor Penalty K. Lovrek Eskişehirspor
61' Gele kaart Eskişehirspor Gele kaart voor K. Lovrek Eskişehirspor
69' Wissel Eskişehirspor Wissel D. Kaya voor O. Ocal Eskişehirspor
71' Wissel Eskişehirspor Wissel T. Türkmen voor S. Youla Eskişehirspor
75' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yildiz Sivasspor
77' Wissel Sivasspor Wissel Serginho voor P. Balili Sivasspor
85' Wissel Eskişehirspor Wissel A. Halman voor K. Lovrek Eskişehirspor
86' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor A. Dereli Sivasspor
88' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Bayar Sivasspor
90' Wissel Sivasspor Wissel M. Sözgelmez voor F. Bayar Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Eskişehirspor - Sivasspor
Opstellingen Eskişehirspor - Sivasspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eskişehirspor - Sivasspor

Eskişehirspor en Sivasspor treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

Het is voor het eerst dat Eskişehirspor en Sivasspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Eskişehirspor 0
Winst Sivasspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Eskişehirspor - Sivasspor Opstelling Eskişehirspor Opstelling Sivasspor Live Eskişehirspor - Sivasspor Live Eskişehirspor - Sivasspor kijken Eskişehirspor - Sivasspor kijken Live Eskişehirspor - Sivasspor stream Eskişehirspor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Eskişehirspor - Sivasspor Uitslag Eskişehirspor - Sivasspor Statistieken Eskişehirspor - Sivasspor Super Lig 2008/2009 Eskişehirspor - Sivasspor wedden Eskişehirspor - Sivasspor gokken Eskişehirspor - Sivasspor Unibet