Nabeschouwing Fenerbahçe - Gaziantepspor (1-1) || Super Lig 2008/2009

Zondag 1 februari 2009 - 16:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Fenerbahçe het zondag 1 februari 2009 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor.

Via de Fenerbahçe - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Gaziantepspor (1-1)

De Super Lig 2008/2009 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Gaziantepspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 82e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Ozgur. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Fenerbahçe dat via Alex dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Gaziantepspor
1
1
LIVE Fenerbahçe - Gaziantepspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor M. Ceylan Gaziantepspor
44' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Sahin Fenerbahçe
51' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
58' Wissel Fenerbahçe Wissel C. Kazim-Richards voor Deivid Fenerbahçe
58' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sentürk voor U. Boral Fenerbahçe
62' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Yozgatli voor I. Ozbay Gaziantepspor
72' Wissel Gaziantepspor Wissel E. Ozgur voor Ivan Gaziantepspor
73' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor O. Turaci Fenerbahçe
79' Wissel Fenerbahçe Wissel Josico voor S. Sahin Fenerbahçe
80' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor C. Kazim-Richards Fenerbahçe
82' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt E. Ozgur Gaziantepspor
84' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alex Fenerbahçe
90' Wissel Gaziantepspor Wissel Julio Cesar Correa voor M. Ceylan Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Gaziantepspor
Opstellingen Fenerbahçe - Gaziantepspor

Voorbeschouwing Fenerbahçe - Gaziantepspor

Fenerbahçe en Gaziantepspor treffen elkaar in de 17e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Gaziantepspor in de Super Lig vond plaats op 23 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Gaziantepspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.