Nabeschouwing Hacettepe - Fenerbahçe (2-1) || Super Lig 2008/2009

Zaterdag 13 september 2008 - 18:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Hacettepe het zaterdag 13 september 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Hacettepe - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hacettepe - Fenerbahçe (2-1)

Het Super Lig duel tussen Hacettepe en Fenerbahçe is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hacettepe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Alex. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Hacettepe dat via I. Sahin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Atak dacht na 60 minuten te scoren voor Hacettepe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut werd V. Demirel van Fenerbahçe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fenerbahçe het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Hacettepe - Fenerbahçe
2
1
LIVE Hacettepe - Fenerbahçe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hacettepe - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Alex Fenerbahçe
44' Doelpunt Hacettepe Doelpunt I. Sahin Hacettepe
52' Gele kaart Hacettepe Gele kaart voor Tozo Hacettepe
59' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Turaci voor C. Kazim-Richards Fenerbahçe
59' Wissel Fenerbahçe Wissel B. Yilmaz voor G. Gönül Fenerbahçe
60' Doelpunt Hacettepe Doelpunt S. Atak Hacettepe
68' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Gürsoy voor U. Boral Fenerbahçe
74' Gele kaart Hacettepe Gele kaart voor G. Lika Hacettepe
81' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Daniel Güiza Fenerbahçe
83' Wissel Hacettepe Wissel X. Sukaj voor I. Sahin Hacettepe
88' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor B. Yilmaz Fenerbahçe
88' Wissel Hacettepe Wissel O. Coskun voor Sandro Hacettepe
90' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor V. Demirel Fenerbahçe
90' Wissel Hacettepe Wissel U. Arslan voor S. Atak Hacettepe
Video hoogtepunten en samenvatting Hacettepe - Fenerbahçe
Opstellingen Hacettepe - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Hacettepe - Fenerbahçe

Hacettepe en Fenerbahçe treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Hacettepe en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 10 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hacettepe te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hacettepe. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.