Nabeschouwing Kocaelispor - Antalyaspor (1-0) || Super Lig 2008/2009

Zondag 26 april 2009 - 13:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Kocaelispor het zondag 26 april 2009 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor.

Via de Kocaelispor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kocaelispor - Antalyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Kocaelispor en Antalyaspor is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kocaelispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Kocaelispor op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Mutlu. Helaas voor Kocaelispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kocaelispor - Antalyaspor
1
0
LIVE Kocaelispor - Antalyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kocaelispor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Kocaelispor Wissel H. Mutlu voor Júlio César Kocaelispor
50' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor N. Mazuwa Kocaelispor
50' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor M. Gökçek Antalyaspor
52' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt H. Mutlu Kocaelispor
59' Wissel Antalyaspor Wissel K. Ozturk voor H. Özmert Antalyaspor
66' Wissel Antalyaspor Wissel A. Kuru voor F. Ceylan Antalyaspor
72' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor L. Kartop Kocaelispor
76' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor A. Calik Kocaelispor
80' Wissel Kocaelispor Wissel S. Topraktepe voor T. Gülleri Kocaelispor
87' Wissel Kocaelispor Wissel L. Zinko voor A. Agbetu Kocaelispor
87' Wissel Antalyaspor Wissel M. Özkan voor E. Arslan Antalyaspor
90' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor S. Kulbilge Kocaelispor
90' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor M. Hacioglu Kocaelispor
90' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor H. Mutlu Kocaelispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kocaelispor - Antalyaspor
Opstellingen Kocaelispor - Antalyaspor

Voorbeschouwing Kocaelispor - Antalyaspor

Kocaelispor en Antalyaspor treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Kocaelispor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 22 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.