Nabeschouwing Kocaelispor - Bursaspor (2-3) || Super Lig 2008/2009

Zaterdag 27 september 2008 - 19:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Kocaelispor het zaterdag 27 september 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Kocaelispor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kocaelispor - Bursaspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Kocaelispor en Bursaspor is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Bursaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Yildirim. Helaas voor Bursaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Kocaelispor dat via S. Topraktepe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Yildirim dacht na 36 minuten te scoren voor Bursaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Kocaelispor via S. Topraktepe, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Bursaspor via M. Romashchenko de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kocaelispor - Bursaspor
2
3
LIVE Kocaelispor - Bursaspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kocaelispor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Bursaspor Doelpunt S. Yildirim Bursaspor
32' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt S. Topraktepe Kocaelispor
34' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Yildirim Bursaspor
36' Doelpunt Bursaspor Doelpunt S. Yildirim Bursaspor
45' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt S. Topraktepe Kocaelispor
46' Wissel Kocaelispor Wissel N. Jestrovic voor H. Mutlu Kocaelispor
46' Wissel Bursaspor Wissel V. Sen voor Fabricio Bursaspor
58' Wissel Bursaspor Wissel Adriano Magrão voor G. Gulec Bursaspor
67' Wissel Kocaelispor Wissel Júlio César voor D. Andelkovic Kocaelispor
69' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor M. Keceli Bursaspor
79' Wissel Kocaelispor Wissel M. Kus voor S. Topraktepe Kocaelispor
85' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor N. Jestrovic Kocaelispor
88' Wissel Bursaspor Wissel M. Romashchenko voor S. Yildirim Bursaspor
89' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor V. Sen Bursaspor
90' Doelpunt Bursaspor Doelpunt M. Romashchenko Bursaspor
90' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor S. Ozgur Kocaelispor