Nabeschouwing Kocaelispor - Gaziantepspor (2-5) || Super Lig 2008/2009

Zondag 14 december 2008 - 13:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Kocaelispor het zondag 14 december 2008 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor.

Via de Kocaelispor - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kocaelispor - Gaziantepspor (2-5)

Het Super Lig duel tussen Kocaelispor en Gaziantepspor is geëindigd in een 2-5 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht Kocaelispor op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Dursun. Helaas voor Kocaelispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 6e minuut was het Gaziantepspor dat via Rodrigo Tabata dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rodrigo Tabata dacht na 21 minuten te scoren voor Gaziantepspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 30e minuut scoorde Gaziantepspor via Beto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 54 minuten spelen wist Gaziantepspor via Rodrigo Tabata de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde T. Gülleri namens Kocaelispor. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 89e minuut leek I. Coskun te scoren voor Gaziantepspor, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kocaelispor - Gaziantepspor
2
5
LIVE Kocaelispor - Gaziantepspor 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kocaelispor - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt A. Dursun Kocaelispor
6' Penalty Gaziantepspor Penalty Rodrigo Tabata Gaziantepspor
7' Gele kaart Kocaelispor Gele kaart voor M. Büyük Kocaelispor
13' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor E. Sekman Gaziantepspor
21' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Rodrigo Tabata Gaziantepspor
27' Wissel Kocaelispor Wissel Fransergio voor U. Kekilli Kocaelispor
30' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Beto Gaziantepspor
52' Wissel Kocaelispor Wissel A. Calik voor A. Dursun Kocaelispor
54' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt Rodrigo Tabata Gaziantepspor
74' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Ceylan voor I. Köybasi Gaziantepspor
76' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Rodrigo Tabata Gaziantepspor
80' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt T. Gülleri Kocaelispor
84' Wissel Kocaelispor Wissel S. Topraktepe voor M. Hacioglu Kocaelispor
84' Wissel Gaziantepspor Wissel I. Coskun voor E. Ozgur Gaziantepspor
89' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt I. Coskun Gaziantepspor
90' Wissel Gaziantepspor Wissel A. Ari voor Rodrigo Tabata Gaziantepspor