Nabeschouwing Sivasspor - Denizlispor (3-1) || Super Lig 2008/2009

Zondag 2 november 2008 - 13:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Sivasspor het zondag 2 november 2008 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor.

Via de Sivasspor - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Denizlispor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Denizlispor is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Sivasspor op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Yildiz. Helaas voor Sivasspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Sivasspor dat via M. Yildiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Yildiz dacht na 80 minuten te scoren voor Sivasspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Denizlispor via I. Lietava, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Denizlispor
3
1
LIVE Sivasspor - Denizlispor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Penalty Sivasspor Penalty M. Yildiz Sivasspor
25' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor S. Olgun Denizlispor
46' Wissel Denizlispor Wissel Ç. Birinci voor E. Memisler Denizlispor
46' Wissel Denizlispor Wissel I. Baydil voor C. Celep Denizlispor
49' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Badur Sivasspor
56' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor R. Kratochvil Denizlispor
56' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Y. Kurtulus Denizlispor
68' Wissel Sivasspor Wissel I. Dagasan voor M. Aydin Sivasspor
70' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yildiz Sivasspor
73' Wissel Denizlispor Wissel I. Lietava voor Douglas Denizlispor
80' Penalty Sivasspor Penalty M. Yildiz Sivasspor
82' Wissel Sivasspor Wissel M. Kurtulus voor P. Balili Sivasspor
83' Wissel Sivasspor Wissel F. Bayar voor H. Yerlikaya Sivasspor
89' Doelpunt Denizlispor Doelpunt I. Lietava Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Denizlispor
Opstellingen Sivasspor - Denizlispor

Voorbeschouwing Sivasspor - Denizlispor

Sivasspor en Denizlispor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Denizlispor in de Super Lig vond plaats op 26 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sivasspor als Denizlispor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.