Nabeschouwing Trabzonspor - Denizlispor (0-2) || Super Lig 2008/2009

Zaterdag 21 februari 2009 - 14:00 uur

In de Super Lig 2008/2009 neemt Trabzonspor het zaterdag 21 februari 2009 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor.

Via de Trabzonspor - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Denizlispor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Denizlispor is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Denizlispor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Denizlispor op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Angelov. Helaas voor Denizlispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Denizlispor dat via I. Bangoura dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Denizlispor
LIVE Trabzonspor - Denizlispor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Denizlispor Doelpunt E. Angelov Denizlispor
36' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Colman Trabzonspor
39' Wissel Denizlispor Wissel F. Yigen voor Wescley Denizlispor
46' Wissel Trabzonspor Wissel C. Gülselam voor S. Balci Trabzonspor
56' Wissel Trabzonspor Wissel I. Yattara voor G. Colman Trabzonspor
60' Doelpunt Denizlispor Doelpunt I. Bangoura Denizlispor
62' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor E. Angelov Denizlispor
72' Wissel Trabzonspor Wissel B. Memis voor Alanzinho Trabzonspor
74' Wissel Denizlispor Wissel E. Aladag voor G. Vural Denizlispor
80' Wissel Denizlispor Wissel S. Askaroglu voor O. Özkan Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Denizlispor
Opstellingen Trabzonspor - Denizlispor

Voorbeschouwing Trabzonspor - Denizlispor

Trabzonspor en Denizlispor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Denizlispor in de Super Lig vond plaats op 19 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Denizlispor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.