Nabeschouwing Admira - Austria Wien (1-2) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 24 november 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Admira het zaterdag 24 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Austria Wien (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Oliver Drachta geëindigd in een 1-2 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door K. Friesenbichler, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. Admira kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Soiri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette M. Sax zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Austria Wien de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Drachta, waardoor Austria Wien dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Admira - Austria Wien
Goals
1
2
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
3
3
Passes
311
405
Overtredingen
23
24
Buitenspel
0
1
Corners
4
8
LIVE Admira - Austria Wien 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Austria Wien Doelpunt K. Friesenbichler met assist van M. Sax Austria Wien 0-1
56' Doelpunt Admira Doelpunt P. Soiri met assist van M. Spasic Admira 1-1
57' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Sahanek Admira
63' Wissel Austria Wien Wissel B. Edomwonyi voor V. Demaku Austria Wien
64' Gele kaart Admira Gele kaart voor E. Aiwu Admira
65' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Sax Austria Wien 1-2
70' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor T. Ebner Austria Wien
71' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Jakoliš Admira
72' Wissel Admira Wissel D. Starkl voor M. Jakoliš Admira
74' Wissel Austria Wien Wissel M. Madl voor C. Cuevas Austria Wien
75' Wissel Admira Wissel L. Malicsek voor W. Vorsager Admira
76' Gele kaart Admira Gele kaart voor B. Thoelke Admira
81' Wissel Austria Wien Wissel J. Jeggo voor C. Monschein Austria Wien
87' Wissel Admira Wissel P. Schmidt voor P. Soiri Admira
Opstellingen Admira - Austria Wien
De opstellingen van Admira en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach
Wissels Admira
# Speler Pos.
29 Manuel Kuttin K
12 Lukas Malicsek V
10 Daniel Toth M
20 Marco Kadlec M
22 Marcus Maier M
7 Dominik Starkl A
16 Patrick Schmidt A
Voorbeschouwing Admira - Austria Wien

Admira en Austria Wien treffen elkaar in de 15e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Drachta en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Admira en Austria Wien elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Admira 0
Winst Austria Wien 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Admira op een 12e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Admira - Austria Wien Opstelling Admira Opstelling Austria Wien Live Admira - Austria Wien Live Admira - Austria Wien kijken Admira - Austria Wien kijken Live Admira - Austria Wien stream Admira - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing Admira - Austria Wien Uitslag Admira - Austria Wien Statistieken Admira - Austria Wien Tipico Bundesliga 2018/2019 Admira - Austria Wien wedden Admira - Austria Wien gokken Admira - Austria Wien Unibet