Nabeschouwing Admira - Salzburg (2-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Admira het zaterdag 8 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Salzburg (2-2)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Admira en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Dabour. Admira kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Schmidt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette P. Schmidt zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Admira de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat H. Wolf de 2-2 maakte voor Salzburg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Admira - Salzburg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Dabour Salzburg 0-1
36' Doelpunt Admira Doelpunt P. Schmidt met assist van W. Vorsager Admira 1-1
46' Doelpunt Admira Doelpunt P. Schmidt met assist van D. Starkl Admira 2-1
53' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Maier Admira
62' Gele kaart Admira Gele kaart voor B. Thoelke Admira
69' Doelpunt Salzburg Doelpunt H. Wolf met assist van S. Lainer Salzburg 2-2
74' Wissel Salzburg Wissel F. Gulbrandsen voor T. Minamino Salzburg
79' Wissel Admira Wissel M. Spasic voor D. Starkl Admira
79' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Zwierschitz Admira
83' Wissel Admira Wissel L. Malicsek voor M. Maier Admira
85' Gele kaart Admira Gele kaart voor W. Vorsager Admira
90' Wissel Salzburg Wissel D. Szoboszlai voor H. Wolf Salzburg
91' Wissel Admira Wissel S. Bakış voor P. Schmidt Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Salzburg
Opstellingen Admira - Salzburg
De opstellingen van Admira en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.