Nabeschouwing Austria Wien - Hartberg (4-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Austria Wien het zondag 3 maart 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Hartberg (4-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 4-2 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Madl, waarmee Austria Wien met 1-0 de leiding nam. In de 44e minuut kreeg Igor van Austria Wien voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Austria Wien de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte F. Flecker namens Hartberg in de 52e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 53e minuut was het Austria Wien dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Grünwald. Na 71 minuten werd de voorsprong voor Austria Wien vergroot nadat U. Matić de 3-1 wist te scoren. Hartberg verkleinde in de 81e minuut de achterstand doordat S. Rasswalder de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 88e minuut was het Austria Wien dat via A. Turgeman de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Markus Hameter bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Austria Wien.

Wedstrijdstatistieken Austria Wien - Hartberg
Goals
4
2
Balbezit
38%
62%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
107
111
Gevaarlijke aanvallen
66
86
Passes
324
523
Overtredingen
11
16
Buitenspel
0
2
Corners
3
8
Wissels
3
3
LIVE Austria Wien - Hartberg 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Madl met assist van M. Sax Austria Wien 1-0
26' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Igor Austria Wien
44' Tweede gele kaart Austria Wien Tweede gele kaart voor Igor Austria Wien
46' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor F. Sittsam Hartberg
46' Wissel Austria Wien Wissel C. Schoissengeyer voor D. Prokop Austria Wien
52' Doelpunt Hartberg Doelpunt F. Flecker met assist van T. Kainz Hartberg 1-1
53' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Grünwald Austria Wien 2-1
64' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor B. Edomwonyi Austria Wien
70' Wissel Hartberg Wissel C. Kröpfl voor P. Tschernegg Hartberg
70' Wissel Austria Wien Wissel V. Demaku voor A. Grünwald Austria Wien
71' Doelpunt Austria Wien Doelpunt U. Matić met assist van V. Demaku Austria Wien 3-1
78' Wissel Hartberg Wissel M. Skenderović voor Z. Sanogo Hartberg
78' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
81' Doelpunt Hartberg Doelpunt S. Rasswalder met assist van T. Kainz Hartberg 3-2
87' Wissel Austria Wien Wissel A. Turgeman voor B. Edomwonyi Austria Wien
88' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Turgeman met assist van M. Sax Austria Wien 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Hartberg
Opstellingen Austria Wien - Hartberg
De opstellingen van Austria Wien en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Thomas Letsch
Formatie 4-3-3
Coach Markus Schopp
Wissels Hartberg
# Speler Pos.
35 Raphael Sallinger K
31 Thomas Rotter V
18 David Cancola M
16 Christian Ilic M
8 Christoph Kröpfl M
11 Meris Skenderović A
24 Dario Tadic A
Voorbeschouwing Austria Wien - Hartberg

Austria Wien en Hartberg treffen elkaar in de 20e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Wien en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 30 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Austria Wien favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hartberg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Austria Wien 1
Winst Hartberg 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Wien op een 6e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Austria Wien - Hartberg Opstelling Austria Wien Opstelling Hartberg Live Austria Wien - Hartberg Live Austria Wien - Hartberg kijken Austria Wien - Hartberg kijken Live Austria Wien - Hartberg stream Austria Wien - Hartberg Fox Sports Nabeschouwing Austria Wien - Hartberg Uitslag Austria Wien - Hartberg Statistieken Austria Wien - Hartberg Tipico Bundesliga 2018/2019 Austria Wien - Hartberg wedden Austria Wien - Hartberg gokken Austria Wien - Hartberg Unibet