Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (2-4) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Dinsdag 23 april 2019 - 19:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het dinsdag 23 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (2-4)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 2-4 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Swete zette Rapid Vienna op een 0-1 voorsprong in de 14e minuut van de wedstrijd. Hartberg kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Rep, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette T. Murg zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rapid Vienna de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Rapid Vienna vergroot nadat B. Bolingoli Mbombo de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 74e minuut nadat A. Pavlović namens Rapid Vienna de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Hartberg speler D. Cancola, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sebastian Gishamer en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Rapid Wien.

LIVE Hartberg - Rapid Wien 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Eigen doelpunt Rapid Vienna Eigen doelpunt R. Swete Rapid Vienna 0-1
28' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep Hartberg 1-1
46' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Ljubicic voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
48' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Murg met assist van S. Auer Rapid Vienna 1-2
50' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Kainz Hartberg
62' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt B. Bolingoli Mbombo met assist van T. Murg Rapid Vienna 1-3
66' Wissel Hartberg Wissel F. Flecker voor S. Rasswalder Hartberg
66' Wissel Hartberg Wissel D. Cancola voor J. Heil Hartberg
71' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor A. Ivan Rapid Vienna
74' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt A. Pavlović Rapid Vienna 1-4
77' Wissel Hartberg Wissel C. Ilic voor T. Kainz Hartberg
78' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Badji voor A. Pavlović Rapid Vienna
80' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Cancola Hartberg
82' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor B. Bolingoli Mbombo Rapid Vienna
82' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Cancola Hartberg 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rapid Wien
Opstellingen Hartberg - Rapid Wien
De opstellingen van Hartberg en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.