Nabeschouwing Mattersburg - Admira (2-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Mattersburg het zaterdag 1 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - Admira (2-2)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Mattersburg en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. S. Zwierschitz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Admira vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Mattersburg kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kvasina, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette N. Malic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mattersburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Schmidt de 2-2 maakte voor Admira. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. Mattersburg kreeg een penalty toegewezen in de 88e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond M. Kvasina die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Mattersburg - Admira 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor N. Malic Mattersburg
42' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor M. Kuster Mattersburg
43' Penalty Admira Penalty S. Zwierschitz Admira 0-1
46' Wissel Mattersburg Wissel M. Kvasina voor Jefté Betancor Mattersburg
53' Doelpunt Mattersburg Doelpunt M. Kvasina met assist van César Ortiz Mattersburg 1-1
71' Gele kaart Admira Gele kaart voor W. Vorsager Admira
72' Wissel Admira Wissel P. Schmidt voor P. Soiri Admira
78' Wissel Mattersburg Wissel A. Höller voor M. Pusic Mattersburg
82' Doelpunt Mattersburg Doelpunt N. Malic met assist van M. Kvasina Mattersburg 2-1
83' Doelpunt Admira Doelpunt P. Schmidt met assist van M. Hjulmand Admira 2-2
86' Wissel Mattersburg Wissel P. Erhardt voor César Ortiz Mattersburg
86' Wissel Admira Wissel M. Jakoliš voor S. Bakış Admira
87' Gele kaart Admira Gele kaart voor E. Aiwu Admira
88' Penalty gemist Mattersburg Penalty gemist M. Kvasina Mattersburg
94' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Jakoliš Admira
96' Wissel Admira Wissel L. Malicsek voor D. Starkl Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Mattersburg - Admira
Opstellingen Mattersburg - Admira
De opstellingen van Mattersburg en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mattersburg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Admira zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.