Nabeschouwing Mattersburg - Sturm Graz (1-1) || Tipico Bundesliga

Zondag 24 februari 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Mattersburg het zondag 24 februari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - Sturm Graz (1-1)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Mattersburg en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Pusic, waarmee Mattersburg met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van O. Kiteishvili, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Mattersburg - Sturm Graz
Goals
1
1
Balbezit
41%
59%
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
109
121
Gevaarlijke aanvallen
55
96
Passes
365
520
Overtredingen
14
14
Buitenspel
1
4
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Mattersburg - Sturm Graz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt Mattersburg Doelpunt M. Pusic met assist van A. Velasco Mattersburg 1-0
55' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili met assist van S. Lovric Sturm Graz 1-1
62' Wissel Sturm Graz Wissel E. Eze voor A. Jakupovic Sturm Graz
68' Wissel Sturm Graz Wissel M. Lema voor J. Jantscher Sturm Graz
77' Wissel Mattersburg Wissel P. Erhardt voor A. Velasco Mattersburg
77' Wissel Mattersburg Wissel P. Prosenik voor M. Pusic Mattersburg
82' Wissel Mattersburg Wissel C. Halper voor A. Gruber Mattersburg
91' Wissel Sturm Graz Wissel G. Mensah voor T. Schrammel Sturm Graz
Opstellingen Mattersburg - Sturm Graz
De opstellingen van Mattersburg en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mattersburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Klaus Schmidt
Wissels Mattersburg
# Speler Pos.
14 Wissel
13 Tino Casali K
26 Francisco José Sánchez Rodríguez V
6 Philipp Erhardt V
30 Andreas Kuen M
27 Philipp Prosenik A
33 Patrick Bürger A
Formatie 3-4-3
Coach Roman Mählich
Voorbeschouwing Mattersburg - Sturm Graz

Mattersburg en Sturm Graz treffen elkaar in de 19e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mattersburg en Sturm Graz elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Mattersburg 0
Winst Sturm Graz 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mattersburg op een 9e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Mattersburg - Sturm Graz Opstelling Mattersburg Opstelling Sturm Graz Live Mattersburg - Sturm Graz Live Mattersburg - Sturm Graz kijken Mattersburg - Sturm Graz kijken Live Mattersburg - Sturm Graz stream Mattersburg - Sturm Graz Fox Sports Nabeschouwing Mattersburg - Sturm Graz Uitslag Mattersburg - Sturm Graz Statistieken Mattersburg - Sturm Graz Tipico Bundesliga 2018/2019 Mattersburg - Sturm Graz wedden Mattersburg - Sturm Graz gokken Mattersburg - Sturm Graz Unibet