Nabeschouwing Rapid Wien - Austria Wien (0-1) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rapid Wien het zondag 16 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Austria Wien (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 0-1 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door A. Grünwald, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Austria Wien uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Rapid Wien - Austria Wien 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor K. Friesenbichler Austria Wien
32' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Müldür Rapid Vienna
33' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Barać Rapid Vienna
33' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Schoissengeyer Austria Wien
43' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Igor Austria Wien
58' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Grünwald Austria Wien 0-1
59' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Auer voor M. Müldür Rapid Vienna
64' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Knoflach Rapid Vienna
67' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Schwab Rapid Vienna
68' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Pavlović voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
73' Wissel Rapid Vienna Wissel Veton Berisha voor A. Ivan Rapid Vienna
77' Wissel Austria Wien Wissel V. Demaku voor K. Friesenbichler Austria Wien
81' Wissel Austria Wien Wissel Ewandro voor Lucas Venuto Austria Wien
87' Wissel Austria Wien Wissel C. Monschein voor B. Edomwonyi Austria Wien
89' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Ewandro Austria Wien
91' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Monschein Austria Wien
91' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Veton Berisha Rapid Vienna
92' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Madl Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Austria Wien
Opstellingen Rapid Wien - Austria Wien
De opstellingen van Rapid Wien en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.