Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 20 april 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Rapid Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen Rheindorf Altach en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door M. Berisha, waarmee Rheindorf Altach met 1-0 de leiding nam. Rheindorf Altach vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Meilinger op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Rapid Vienna de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Murg.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rapid Vienna nadat A. Pavlović in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rheindorf Altach - Rapid Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor E. Schreiner Rheindorf Altach
35' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Piesinger voor A. Lienhart Rheindorf Altach
38' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Dibon Rapid Vienna
51' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Berisha Rheindorf Altach 1-0
56' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Hofmann Rapid Vienna
60' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Pavlović voor A. Badji Rapid Vienna
60' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Thurnwald voor C. Knasmüllner Rapid Vienna
78' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Meilinger met assist van C. Gebauer Rheindorf Altach 2-0
81' Wissel Rheindorf Altach Wissel E. Karic voor C. Gebauer Rheindorf Altach
83' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Alar voor P. Schobesberger Rapid Vienna
89' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Murg Rapid Vienna 2-1
92' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt A. Pavlović met assist van C. Dibon Rapid Vienna 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Rapid Wien
Opstellingen Rheindorf Altach - Rapid Wien
De opstellingen van Rheindorf Altach en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.