Nabeschouwing Salzburg - St. Pölten (5-1) || Tipico Bundesliga

Zondag 16 december 2018 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Salzburg het zondag 16 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - St. Pölten (5-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 5-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Prevljak. Salzburg vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Prevljak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Salzburg, waarmee J. Onguéné zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Salzburg geen gas terug, waardoor in de 30e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Z. Junuzović. De 5-0 voor Salzburg volgde even later in de 41e minuut nadat S. Prevljak namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 81e minuut en kwam op naam te staan van St. Pölten speler Issiaka Ouédraogo, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Schüttengruber en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - St. Pölten
Goals
5
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
20
8
Schoten op doel
12
3
Aanvallen
143
96
Gevaarlijke aanvallen
88
32
Passes
645
340
Overtredingen
12
8
Buitenspel
6
3
Corners
5
0
Wissels
3
3
LIVE Salzburg - St. Pölten 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Prevljak Salzburg 1-0
9' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Prevljak met assist van D. Todorović Salzburg 2-0
24' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Onguéné met assist van Z. Junuzović Salzburg 3-0
30' Doelpunt Salzburg Doelpunt Z. Junuzović Salzburg 4-0
41' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Prevljak Salzburg 5-0
58' Wissel Salzburg Wissel D. Szoboszlai voor D. Samassekou Salzburg
62' Wissel Salzburg Wissel M. Dabour voor P. Daka Salzburg
73' Wissel St. Pölten Wissel Issiaka Ouédraogo voor R. Gartler St. Pölten
73' Wissel St. Pölten Wissel A. Vucenovic voor M. Ambichl St. Pölten
74' Wissel Salzburg Wissel E. Mwepu voor F. Gulbrandsen Salzburg
81' Doelpunt St. Pölten Doelpunt Issiaka Ouédraogo St. Pölten 5-1
87' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor T. Fountas St. Pölten
88' Wissel St. Pölten Wissel D. Luxbacher voor R. Mišlov St. Pölten
Opstellingen Salzburg - St. Pölten
De opstellingen van Salzburg en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Marco Rose
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
33 Alexander Walke K
22 Stefan Lainer V
45 Enock Mwepu M
14 Dominik Szoboszlai M
13 Hannes Wolf M
18 Takumi Minamino A
9 Moanes Dabour A
Formatie 5-4-1
Coach Ranko Popović
Voorbeschouwing Salzburg - St. Pölten

Salzburg en St. Pölten treffen elkaar in de 18e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salzburg en St. Pölten elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 0
Winst St. Pölten 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Salzburg - St. Pölten Opstelling Salzburg Opstelling St. Pölten Live Salzburg - St. Pölten Live Salzburg - St. Pölten kijken Salzburg - St. Pölten kijken Live Salzburg - St. Pölten stream Salzburg - St. Pölten Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - St. Pölten Uitslag Salzburg - St. Pölten Statistieken Salzburg - St. Pölten Tipico Bundesliga 2018/2019 Salzburg - St. Pölten wedden Salzburg - St. Pölten gokken Salzburg - St. Pölten Unibet