Nabeschouwing St. Pölten - Admira (0-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt St. Pölten het zaterdag 6 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in NV ARENA in St. Pölten.

Via de St. Pölten - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Pölten - Admira (0-0)

De Tipico Bundesliga 2018/2019 wedstrijd tussen St. Pölten en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren St. Pölten en Admira gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor St. Pölten, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sebastian Gishamer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken St. Pölten - Admira
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
118
138
Gevaarlijke aanvallen
85
67
Passes
325
467
Overtredingen
19
17
Buitenspel
1
2
Corners
6
1
Wissels
3
2
LIVE St. Pölten - Admira 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Pölten - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Bakış Admira
53' Wissel Admira Wissel M. Maier voor B. Thoelke Admira
68' Wissel St. Pölten Wissel D. Hofbauer voor M. Haas St. Pölten
78' Wissel Admira Wissel M. Jakoliš voor S. Paintsil Admira
79' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Sahanek Admira
81' Wissel St. Pölten Wissel D. Luxbacher voor T. Fountas St. Pölten
83' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor Pak Kwang-Ryong St. Pölten
89' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor D. Drescher St. Pölten
90' Wissel St. Pölten Wissel H. Balic voor Pak Kwang-Ryong St. Pölten
Video hoogtepunten en samenvatting St. Pölten - Admira
Opstellingen St. Pölten - Admira
De opstellingen van St. Pölten en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Pölten gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Admira zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Wissels St. Pölten
# Speler Pos.
32 Thomas Vollnhofer K
6 Daniel Petrovic V
14 Husein Balic M
10 Daniel Luxbacher M
8 Michael Ambichl M
4 Dominik Hofbauer M
33 Issiaka Ouédraogo A
Formatie 4-1-4-1
Wissels Admira
# Speler Pos.
29 Manuel Kuttin K
27 Emanuel Aiwu V
22 Marcus Maier M
20 Marco Kadlec M
44 Marin Jakoliš A
3 Milos Spasic A
16 Patrick Schmidt A
Voorbeschouwing St. Pölten - Admira

St. Pölten en Admira treffen elkaar in de 10e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Pölten en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 27 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Pölten. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Admira favoriet. 3 keer wist de ploeg van St. Pölten te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor St. Pölten. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Pölten 2
Winst Admira 3
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Pölten op een 2e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
St. Pölten - Admira Opstelling St. Pölten Opstelling Admira Live St. Pölten - Admira Live St. Pölten - Admira kijken St. Pölten - Admira kijken Live St. Pölten - Admira stream St. Pölten - Admira Fox Sports Nabeschouwing St. Pölten - Admira Uitslag St. Pölten - Admira Statistieken St. Pölten - Admira Tipico Bundesliga 2018/2019 St. Pölten - Admira wedden St. Pölten - Admira gokken St. Pölten - Admira Unibet