Nabeschouwing Sturm Graz - Admira (3-0) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 15 december 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Sturm Graz het zaterdag 15 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Admira (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Admira is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door F. Koch, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Zulj op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was P. Hosiner van Sturm Graz die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dieter Muckenhammer, waardoor Sturm Graz dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Admira
Goals
3
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
121
114
Gevaarlijke aanvallen
76
56
Passes
455
437
Overtredingen
20
11
Buitenspel
1
1
Corners
2
2
Wissels
3
3
LIVE Sturm Graz - Admira 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Hjulmand Admira
64' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt F. Koch Sturm Graz 1-0
69' Wissel Admira Wissel S. Bakış voor L. Malicsek Admira
73' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt P. Zulj met assist van T. Schrammel Sturm Graz 2-0
76' Wissel Sturm Graz Wissel M. Lema voor L. Grozurek Sturm Graz
77' Wissel Admira Wissel M. Jakoliš voor P. Schmidt Admira
81' Wissel Sturm Graz Wissel P. Hosiner voor E. Eze Sturm Graz
92' Wissel Admira Wissel M. Kadlec voor M. Sahanek Admira
92' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor O. Kiteishvili Sturm Graz
93' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt P. Hosiner met assist van P. Huspek Sturm Graz 3-0
Opstellingen Sturm Graz - Admira
De opstellingen van Sturm Graz en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Admira zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Roman Mählich
Formatie 3-4-2-1
Coach Ernst Baumeister
Wissels Admira
# Speler Pos.
29 Manuel Kuttin K
35 V
35 Paul-Friedrich Koller V
20 Marco Kadlec M
10 Daniel Toth M
11 Sinan Bakış A
21 Seth Paintsil A
44 Marin Jakoliš A
Voorbeschouwing Sturm Graz - Admira

Sturm Graz en Admira treffen elkaar in de 18e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sturm Graz en Admira elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 0
Winst Admira 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 6e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sturm Graz - Admira Opstelling Sturm Graz Opstelling Admira Live Sturm Graz - Admira Live Sturm Graz - Admira kijken Sturm Graz - Admira kijken Live Sturm Graz - Admira stream Sturm Graz - Admira Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - Admira Uitslag Sturm Graz - Admira Statistieken Sturm Graz - Admira Tipico Bundesliga 2018/2019 Sturm Graz - Admira wedden Sturm Graz - Admira gokken Sturm Graz - Admira Unibet