Nabeschouwing Sturm Graz - Mattersburg (1-2) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Sturm Graz het zaterdag 22 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mattersburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Mattersburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Mattersburg (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Mattersburg is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mattersburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Pusic, waarmee Mattersburg met 0-1 de leiding nam. Sturm Graz kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Spendlhofer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette R. Renner zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mattersburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 90e minuut werd T. Mahrer van Mattersburg met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Mattersburg het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sebastian Gishamer, waardoor Mattersburg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sturm Graz - Mattersburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Mattersburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Mattersburg Doelpunt M. Pusic met assist van T. Mahrer Mattersburg 0-1
12' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt L. Spendlhofer met assist van P. Zulj Sturm Graz 1-1
59' Doelpunt Mattersburg Doelpunt R. Renner met assist van A. Gruber Mattersburg 1-2
62' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor R. Renner Mattersburg
64' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor D. Kerschbaumer Mattersburg
70' Wissel Sturm Graz Wissel E. Eze voor R. Obermair Sturm Graz
76' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor M. Pusic Mattersburg
79' Wissel Mattersburg Wissel M. Kvasina voor M. Pusic Mattersburg
82' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor L. Grozurek Sturm Graz
84' Wissel Mattersburg Wissel Jefté Betancor voor A. Gruber Mattersburg
89' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor A. Höller Mattersburg
90' Rode kaart Mattersburg Rode kaart voor T. Mahrer Mattersburg
91' Wissel Mattersburg Wissel N. Malic voor A. Höller Mattersburg
93' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor Jefté Betancor Mattersburg
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Mattersburg
Opstellingen Sturm Graz - Mattersburg
De opstellingen van Sturm Graz en Mattersburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Mattersburg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.